Kasvohoidot

kasvohoidot

Petité Kasvohoito

Yksilöllinen kasvohoito, joka sopii kaiken ikäiselle ja kaikille ihotyypeille.

Petité kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, hieronta, naamio ja loppuvoiteet.

60min 79€

kasvohoidot

Tuhkimon hemmotteluhetki

Tässä hemmotteluhetkessä kasvohoidon lisäksi hoidamme käsien sekä varpaiden kynnet. Lakkaamme myös lopuksi hoidetut kynnet.

135min 150€

kasvohoidot

Dr. Schrammek

Yli 60 vuotta markkinoilla ollut ihonhoitosarja pohjautuu maailman kuuluun ja lukuisia kertoja palkittuun Green Peel®  -yrttisyväkuorintaan. Tänä päivänä Dr. med. Christine Schrammek edustaa sekä luonnonmukaista ihonhoitoa että huippulaatuisia ihonhoitotuotteita. Kaikki Dr. med. Christine Schrammekin tuotteet on kehitetty dermatologisesta näkökulmasta. 

GREEN PEEL® -YRTTISYVÄKUORINNAT

Green Peel yrttiseos sisältää valikoitujen kasvien jauhettuja lehtiä, kukkia, versoja ja juuria sekä ne sisältävät paljon entsyymejä, mineraaleja, vitamiineja ja kasvihormoneja. Yrittiseosta viedään iholle hieromalla. Tämä poistaa epidermiksen ylimmän kerroksen, tehostaa verenkiertoa, hapen saantia ja ihon aineenvaihduntaa samalla stimuloiden uusiutumisprosessia. Yrttihieronnan jälkeen ihosi on hieman punainen ja voit kokea pientä kihelmöivää tunnetta. Tämä on täysin normaalia ja merkki siitä, että yrtit toimivat. Kosmetologisi kanssa käydään läpi mikä hoito sopii sinun ihollesi.

Yli 60 vuoden ajan Green Peel hoidot ovat auttaneet useisiin eri iho-ongelmiin mm.

– Laajentuneisiin ihohuokosiin

– Epäpuhtaaseen/rasvaiseen ihoon

– erityyppisiin arpiin (esim akneen)

– pigmenttimuutoksia

-ryppyihin ja juonteisiin

Dr. Shrammek Green Peel Fresh - up

Hellävarainen yrttihoito ihon virkistämiseen ja kirkastamiseen. Ihanteellinen esimerkiksi ennen suuria juhlia. Soveltuu erinomaisesti myös epäpuhtaalle iholle.

60min 110€

Dr. Schrammek Green peel energy

GREEN PEEL® ENERGY on erittäin tehokas hoitomenetelmä esim. parantamaan elottoman, auringon polttaman ihon verenkiertoa sekä korjaamaan paksua ja karheaa ihoa tai vähentämään ensimmäisiä juonteita ja ryppyjä. Lisäksi hoidolla voidaan puhdistaa tehokkaasti kehoa vapaista radikaaleista sekä hoitaa hyperpigmentaatiota. Kuorinnan jälkeen iholla voi esiintyä lievää punoitusta ja mahdollisesti lievää kihelmöintiä ihon kunnosta riippuen. Aktivoituneen verenkierron ansiosta iho voi hiukan hilseillä seuraavien päivien aikana.

60min 125€

Dr. Schrammek Green peel Classic (sis. 2 hoitoa)

GREEN PEEL® CLASSIC on yrttihoitojen klassikko, joka uudistaa ihosi viidessä päivässä. Soveltuu ikääntyneelle, vaurioituneelle, veltostuneelle iholle. Myös tehokas akne- ja raskausarville. Iho nuortuu silmissä!

Vaatii henkilökohtaisen konsultaation ennen toteutusta.

Viiden päivän kuluttua yrttikuorinnasta tehdään hoitolassa jälkihoito.

60 min + 45min 250€

Green Peel hoito ennen ja jälkeen kuvat

Green Peel kasvohoito
Green Peel hoito enne ja jälkeen kuvat