Ripset ja kulmat

Ripsien kestotaivutus
eli lash lift

Kestotaivutuksessa ripsi käsitellään niin, että ripsi taivutetaan tyvestään kohoamaan ylöspäin. Ripset taivutetaan eräänlaisen silikonimuotin päälle, jonka avulla ripset saadaan haluttuun muotoon. Tämä mahdollistaa mahdollisimman pidentävän lopputuloksen, niin että pidemmätkään ripset eivät taivu kärjestä kiinni silmäluomeen. Lopuksi ripset myös värjätään, jotta lopputulos olisi mahdollisimman näyttävä. Parhaimmillaan kestotaivutus pysyy ripsissä 5-7 viikkoa. Ripsien kestotaivutus ei suoristu itsestään, vaan se poistuu sitä mukaa kun omat ripsesi uusiutuvat. 

60min | 80€

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset ovat kiireisten aamujen pelastus ja kauniin katseen salaisuus. Ripsienpidennysten laitossa ripsiin liimataan synteettisiä irtokuituja. Ripsikuidut liimataan joko yksitellen (klassiset ripset) tai viuhkana (volyymiripset) kiinni omiin luonnonripsiisi. Ripsienpidennysten tai niiden asennuksen ei koskaan kuulu sattua ja oikein asennetut pidennykset eivät tunnu miltään.

Oikein laitettuna ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiäsi vaan ripset pääsevät vapaasti kasvamaan ja tippuvat omassa luonnollisessa tahdissaan pois. Ripsihuollossa uusiin kasvaneisiin luonnonripsiin asennetaan uudet ripsikuidut sekä ylikasvaneet kuidut irrotetaan varovasti ja korvataan uusilla.

HUOMIOITAVAA:

  • Ripsienpidennystä tai ripsihuoltoa ei voi tehdä jos sinulla on silmätulehdus tai silmäsi ovat ärtyneet. 
  • Jos olet ottanut ripsien kestotaivutuksentulee sinun odottaa noin 2-3 kuukautta sen laitosta, jotta taivutusta ei ole enää ripsissä. 
  • Ikäraja ripsienpidennyksille on 16- vuotta. Emme tee pidennyksiä henkilölle, joka on aiemmin saanut allergisen reaktion ripsiliimasta. Ei ole olemassa allergialiimoja, mutta vaihtoehtona on ripsien kestotaivutus, jos pidennykset eivät sinulle sovi. 

Kulmien laminointi eli browlift

Brow Lift eli kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Brow Lift sopii erinomaisesti vaikeasti muotoileville ja alaspäin kasvaville kulmakarvoille, sillä laminoinnin avulla kulmakarvat saadaan pysymään kauniisti paikoillaan. 

Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne ovat helpommin hallittavissa. Laminointi pysyy kulmissa noin 5 viikkoa. 

Hoitoon kuuluu myös kulmien värjäys.

45min | 60€

ripsihuolto
volyymiripset turussa