KAUNEUSSTUDIO PETITÉN TARINA

Kauneusstudio Petité on syntynyt haaveilusta, palavasta rakkaudesta kauneuteen sekä rohkeudesta tehdä unelmista totta. Petitéssä haluamme tarjota sinulle hemmottelua ja rentoutumista arjen keskelle ja tuoda pienet ilot elämääsi. Palvelemme sinua täydestä sydämestä ja varmalla ammattitaidolla. Toteutamme sinun toiveesi ja tarpeesi sinua kuunnellen ja olemalla läsnä.

Astu sisään – astu zen-hetkeen. Meillä voit hyvällä omalla tunnolla ottaa kauneuspäikkärit. Lämpimästi tervetuloa!  

kauneushoitola petite karen ristimäki

Karen Nguyen Ristimäki

0406488500
kauneusstudiopetite@gmail.com

Valmistuin kosmetologiksi Kemissä vuonna 2013. Miellän itseni onnekkaaksi, kun saan tehdä unelmatyötäni, josta olen pikkutytöstä saakka haaveillut. Kiinnostukseni alaa kohtaan on laajaa ja välillä täytyy muistuttaa itseään siitä, ettei kaikkeen tarvitse keskittyä samanaikaisesti. Osaamiseni on monipuolista ja teen hoitoja päästä varpaisiin – tavoitteenani on luoda asiakkaille mieluisia lopputuloksia luotettavassa ja turvallisessa ilmapiirissä. 

Olen erikoistunut ripsiin, kulmiin, sekä sokerointeihin ja saanut niistä paljon kiitosta ja hyvää palautetta asiakkailta.

Pikkutarkkojen ripsien ja kulmien vastapainoksi nautin myös hemmotteluhoitojen tekemisestä, kuten kasvohoidoista. Oletko jo kokeillut meidän Tuhkimo -hemmotteluhetkeä? Kasvohoidon lisäksi tehdään myös minipedikyyri ja -manikyyri, unohtamatta pakettiin kuuluvaa niskahartia- sekä päähierontaa. Täydellinen zen-hetki on taattu.

Kuvailisin itseäni aidoksi, luotettavaksi ja lämpimäksi. Minua on helppo lähestyä ja yksi työni parhaita puolia on se, että saa kohdata monenlaisia ihmisiä. Asiakkaani ovat vuosien varrella opettaneet minulle paljon, siitä olen heille kiitollinen.

Työni on käsityötä, taidetta, jota saan luoda ja kehittää asiakkaiden tarpeiden mukaan. Teen työtäni täydestä sydämestä ja varmalla ammattitaidolla. 

Vapaa-ajallani rentoudun ja palaudun ystävieni kanssa seurustellen. Myös urheilu ja äänikirjat ovat iso osa arkeeni. Kotonani asustelee kaksi karvapalloa, kissat Coco ja Macy. Heistä saankin paljon iloista energiaa, jota pyrin antamaan eteenpäin asiakkaille. Lämpimästi tervetuloa hemmotteluun! 

Yhteydenottolomake